Майсторски клас по фейсбук реклама

28-29 октомври, 2016 • София

Майсторски клас по фейсбук реклама


Ние не ви обещаваме, че ще станете експерт или фейсбук гуру за два дни. Дори не гарантираме, че ще бъдете милионер до няколко месеца. Твърдим единствено, че това е най-полезното обучение за фейсбук реклама, което можете да посетите в България. Запишете се и ще се убедите в думите ни.

Ако имате свой бизнес, бранд мениджър сте, на вас се е паднала честта да отговаряте за социалните комуникации и реклама на компания или управлявате кампании в агенция..., просто елате! Това обучение е проектирано за вас и ще е една от най-възвръщаемите ви инвестиции. За два дни ще получите повече систематизирани знания за фейсбук рекламата на ясен и разбираем език, отколкото вероятно сте научили през последната година.

[Внимание]
Този курс наистина е майсторски и ви препоръчваме да се запишете само ако познавате добре рекламните инструменти и имате поне малко опит с вече направени кампании.

Защо да участвате

Присъстващите ще се убедят, че причините са десетки. Ето ги най-важните 4 от тях:

Лектор с богат практически опит

Лекторът има многогодишен опит във фейсбук маркетинга и рекламата, осъществявайки кампании за десетки глобални и локални брандове на обща стойност над 1 милион лева.

Задълбочен метод на обучение

Ще бъдат разяснени в детайли и стъпка по стъпка всички важни теми в областта на фейсбук рекламата. Очакват ви динамични и ползотворни дни.

Атрактивна цена

Стойността на обучението е символична спрямо ресурсите, които ще спестите чрез правилно управление и планиране на рекламните си кампании.

Полезни материали и удобна локация

Обучението ще се проведе на лесно достъпна локация, за да не губите време. А след него ще получите всички презентации с ценни съвети, така че да подобрите представянето на кампаниите си още от следващия ден.

Лектор

Лектор - Бисер Вълов

Бисер Вълов

Управител на Beyond ID Studio

Консултант по дигитален маркетинг. Има защитена бакалавърска степен по „Връзки с обществеността“ и магистърска степен по „Публична комуникация“ в СУ. Професионалният му опит включва 6 години като PR практик и ръководител на дигиталното звено на APRA Porter Novelli - една от водещите PR агенции в България. От близо три години е основател и управляващ директор на бутиковата дигитална агенция BEYOND ID Studio.

През годините е специализирал в областта на дигиталния маркетинг и интернет комуникацията. Работил е по дигиталните проекти на клиенти като Coca-Cola, Nestle, HP, Kit Kat, Nescafe 3in1 и National Geographic - като част от екипа на APRA Porter Novelli. Сред клиентите на дигиталната му агенция са Jack Daniel’s, Finlandia Vodka, NIVEA, Eucerin, Escapelle, NOVA TV, SITEL, Wishio и Telerik.

Бисер е сред първите професионални блогъри на маркетингови теми в България, стартирайки своя блог през 2007. Днес не е активен в тази сфера, но основните му посоки са обучения и практика в областта на дигиталния маркетинг. Създател е на най-подробното обучение за фейсбук маркетинг в България – 24-часовия курс на Beyond Academy. Участвал е и като лектор на над 10 различни семинари и конференции за дигитален маркетинг, сред които Webit, Digitex, Social Me Workshop, eAcademy & friends, Интернет маркетинг с нулев бюджет, K2Web, PresenTHINK, SEO конференция и др.
 

Отзиви и препоръки

 • " Бисер е професионалист, който е ориентиран към постигането на високи резултати. Добър лектор и презентатор е. Имах честта да презентирам заедно с него на няколко събития. Вдъхновението и енергията му, докато представя, са винаги високо оценени. "  Евгени Йорданов
  SEO и SMM директор в First Online Solutions
 • " Бисер е много компетентен, организиран, креативен и надежден партньор в разработването на дигиталните стратегии на Jack Daniel’s Bulgaria и Finlandia Vodka Bulgaria. Вярвам, че със своите знания и отдаденост към работата, той имаше решаваща роля брандовете ни да заемат лидерски позиции в дигиталната комуникация. "  Красимир Атанасов
  Маркетинг Мениджър за България в Brown-Forman Worldwide
 • " Използвахме услугите на Beyond ID Studio за специализиран тренинг за служителите на Sitel Bulgaria за изграждане , развиване и менажиране на социални мрежи. Тренингът беше изцяло изграден и съобразен относно нашите специфични нужди с много практически упражнения. Имайки предвид добрите резултати от проведения тренинг и професионализма и експертността, препоръчвам Beyond ID Studio за съвместни проекти и обучения в сферата на социалните мрежи. "  Тодор Дачев
  Мениджър социални медии и обучения в SITEL
 • " Познавам Бисер Вълов и впечатленията ми са повече от добри. При проектите, по които сме работили заедно, неговата помощ е била решаваща, съветите му – практични и адекватни, а отношението му коректно и професионално. Ценя особено високо експертното му мнение в областта на онлайн PR, комуникации в социалните мрежи и провеждане на вирусни кампании. Благодарение на неговата консултантска помощ, много от моите кампании надминаха очакванията ми. "  Борил Богоев
  Основател и CEO в Webface Consult
 • " Бисер е един от основните лектори на организираните от нас семинари “Social Me Workshop”. Тези събития се превърнаха в място за ежегодно представяне на тенденциите в онлайн комуникациите. Неговите лекции винаги са били задълбочени, практични, вдъхновяващи и представящи актуална информация за развитието на социалните мрежи и условията за маркетинг в тях. "  Марио Ангелов
  Изпълнителен директор и съосновател в Social Me
 • " За първото гостуване на Браян Трейси в България работихме заедно с Бисер Вълов по оптимизирането на маркетинговата кампания. Неговите познания ни помогнаха за провеждането на дигитална кампания със забележителни резултати. Бих го препоръчал на партньорите си като надежден, стратегически консултант. "  Цветан Давидков
  Управител в Интер Контакт България
 • " Познавам Бисер от близо 4 години и по време на всяка следваща наша среща той успява да ме изненада с нещо ново. Познавам го в светлината на приятел, на PR експерт, на експерт дигитален маркетинг и комуникации, на блогър, на лектор и ако трябва да го опиша с една дума, то тя би била “изключителен”. "  Ивелина Атанасова
  Основател и главен редактор в NewTrend.BG

Програма

28 октомври

 • 10:00 – 10:30 – Регистрация
 • 10:30 – 11:30 – Facebook като рекламен канал – възможности, преимущества, статистики и посока на развитие.
 • 11:30 – 12:00 – Кафе пауза
 • 12:00 – 13:30 – Топ практики за визуално и текстово оформяне на Facebook рекламата
 • 13:30 – 14:30 – Обедна почивка
 • 14:30 – 15:30 – Анализиране на рекламни кампании след провеждането им
 • 15:30 – 15:45 – Kафе пауза
 • 15:45 – 16:45 – Процес на тестване, проверка и оптимизация на рекламата в стъпки
 • 16:45 – 17:00 – Почивка
 • 17:00 – 18:00 – Взаимовръзка между Facebook Audiences, Pixel, Custom Conversions и ремаркетинг подходите
 • 18:00 – 19:00 – Въпроси и отговори

29 октомври

 • 10:00 – 10:30 – Регистрация и неформални разговори
 • 10:30 – 11:30 – Изкуството на убеждаването – как да построим посланията си, за да продаваме успешно.
 • 11:30 – 12:00 – Кафе пауза
 • 12:00 – 13:30 – Постъпков модел за успешни продажби и Customer Value Optimization модел – практическо упражнение.
 • 13:30 – 14:30 – Обедна почивка
 • 14:30 – 16:00 – Топ практики при таргетирането на рекламата и избора на място за показване
 • 16:00 – 16:30 – Kафе пауза
 • 16:30 – 18:00 – Видове ремаркетинг стратегии, план за използването на всяка от тях и пълен списък на специалните аудитории, които ще са ви нужни.
 • 18:00 – 19:00 – Въпроси и отговори. Получаване на сертификати.
 

Място на провеждане:

СТЦ Интерпред, София

Регистрация

Регистрирайте се сега и спестете 100лв!
Регистрацията до 24.10.2016г. е на стойност 200лв. без ДДС.
Регистрацията от 25.10.2016 до 27.10.2016г. е на стойност 300лв. без ДДС.
При повече от две регистрации - обадете се на 0893 476 250

 

Контакти

Телефон за запитвания и въпроси 0893 476 250.

Организатор на обучението:


Beyond ID Studio

Място на провеждане:


СТЦ Интерпред, София

 • София, бул. "Драган Цанков" No 36

Свържете се с нас:


Следете Beyond Academy


Присъединете се към страницата на академията, ако искате да следите всички новини и специални условия, свързани с обученията.


С подкрепата на